Maketi Fagafao Korea

Maketi Fagafao Korea

I le aso 21 o Mati, na tuʻuina atu ai e le KB Financial Holdings Management Research Institute a Korea i Saute se lipoti suʻesuʻe i pisinisi eseese i Korea i Saute, e aofia ai le "Korea Pet Report 2021".Na faailoa mai e le lipoti na amata ona faia e le inisitituti suesuega i luga o aiga e 2000 i Korea i Saute mai ia Tesema 18, 2020. O aiga (e aofia ai ma le itiiti ifo ma le 1,000 aiga fai fagafao) na faia se suʻesuʻega mo le tolu vaiaso.O fa'ai'uga o le su'esu'ega e fa'apea:

I le 2020, o le fua faatatau o fagafao i aiga Korea e tusa ma le 25%.O le afa oi latou e nonofo i le li'o o le tamaoaiga o Korea.O le si'itia o aiga nofofua ma le faitau aofa'i o tagata matutua i Korea i Saute ua mafua ai le fa'ateleina o le mana'omia mo fagafao ma fagafao.E tusa ai ma le lipoti, o le aofaʻi o aiga e leai ni fanau pe nofofua i Korea i Saute e latalata i le 40%, ae o le fanau mai i Korea i Saute e 0.01%, lea na mafua ai foi le faateleina o le manaoga mo fagafao i Korea i Saute.E tusa ai ma faʻatauga maketi mai le 2017 i le 2025. O loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o pisinisi fagafao a Korea i Saute i le fua faatatau o le 10% i tausaga taʻitasi.

I tulaga o tagata e ana fagafao, o le lipoti o loʻo faʻaalia mai i le faaiuga o le 2020, e 6.04 miliona aiga i Korea i Saute o loʻo i ai fagafao (14.48 miliona tagata e iai fagafao), lea e tutusa ma le kuata o tagata Korea o loʻo nonofo tuusao pe leai foi. fagafao.I totonu o nei aiga fagafao, e toetoe lava 3.27 miliona aiga fagafao o loʻo nonofo i le laumua o le tamaoaiga o Korea i Saute.I le va'aiga i ituaiga o fagafao, e 80.7% o taifau fagafao, 25.7% o pusi fagafao, 8.8% o i'a teuteu, 3.7% hamsters, 2.7% o manu felelei, 1.4% o lapiti fagafao.

E fa'aalu e aiga ta'ifau le averesi o le 750 yuan i le masina
O sapalai fagafao atamai ua avea ma faiga fou i le tausiaina o fagafao i Korea i Saute
E tusa ai ma tupe faʻaalu fagafao, o loʻo faʻaalia i le lipoti o le tausiaina o fagafao o le a faʻaalu ai le tele o tupe faʻaalu fagafao e pei o tupe faʻaalu meaai, tupe faʻaalu meaai, tupe faʻaalu togafitiga, ma isi. fagafao maile.E fai si maualalo le totogi mo pusi fagafao, e tusa ma le 100,000 won i le masina, ae o aiga e tausia taifau ma pusi i le taimi e tasi e faaalu le averesi o le 250,000 won i le siitaga o pili i le masina.A maeʻa le faʻatusatusaga, o le averesi o masina taʻitasi o le tausia o se taifau fagafao i Korea i Saute e tusa ma le 110,000 won, ma le averesi tau o le tausia o se pusi fagafao e tusa ma le 70,000 won.


Taimi meli: Iul-23-2021